Pages

Subscribe:

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΜΕΦ

.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Κοινή συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι ομοσπονδίες των εφοριακών από χώρες της Ευρώπης στις 13 Απρίλιου στο Παρίσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΥΟ), στη συνέντευξη θα συμμετάσχουν και οι Έλληνες εφοριακοί που θα εκπροσωπηθούν από τον πρόεδρό τους κ. Χαράλαμπο Νικολακόπουλο.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Οικονομικών Υπαλλήλων (UFE) και θα συμμετέχει σε κοινή Συνέντευξη Τύπου για τα προβλήματα των εφοριακών. Η συνέντευξη θα δοθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου, στα γραφεία της Γαλλικής Ομοσπονδίας Εφοριακών SNUI-SUD (80 RUE DE MONTREUIL-75011 PARIS, tel. 01.44.64.64.44, fax. 01.43.48.96.16, union@snuisudtresor.fr, snuisudtresor.fr ) στις 10:00 π.μ. . Την ΠΟΕ-ΔΟΥ θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρός της Χ. Νικολακόπουλος.

Απαντάμε με συντονισμό του αγώνα μας , με τους ευρωπαίους συναδέλφους, στις επιθέσεις που δεχόμαστε στις υπηρεσίες μας και σε στοιχειώδη δικαιώματά μας. Οι ιδιωτικοποιήσεις φορολογικών αντικειμένων, οι μειώσεις μισθών, η στοχοποίηση των εφοριακών (για να καλυφθούν άλλα προβλήματα) κλπ, είναι κοινά θέματα των εφοριακών στην Ευρώπη και είμαστε αποφασισμένοι να τα αντιμετωπίσουμε με κοινό αγώνα.


Πηγή:www.capital.gr